Huisartsenpraktijk Hol en Pameijer

PRAKTIJKINFORMATIE

HUISARTSENPRAKTIJK HOL EN PAMEIJER

Dhr. M. Hol werkt met ingang van 1 januari 2020 op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag. 

Mevr. A.S. Pameijer werkt met ingang van 1 januari 2020 op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

 

Er is dagelijks spreekuur volgens afspraak op de Mathenesserdijk 491.

1 dagdeel per week houden wij ook spreekuur op onze dependance op de Westzeedijk 465.

 

AFSPRAAK MAKEN:

Er werken 4 assistenten in de praktijk , die u als u belt zo goed mogelijk van dienst willen zijn. Daarvoor zullen zij vragen stellen volgens het triage systeem. Dit is bedoeld om u zo goed mogelijk te kunnen helpen en u zo snel mogelijk de juiste hulp te kunnen bieden: advies, een afspraak op het spreekuur of een huisbezoek. De assistentes volgen hiervoor speciale richtlijnen.

Een afspraak op het spreekuur is voor 10 minuten. Als u meerdere klachten heeft dan verzoeken wij u dit duidelijk aan te geven en dan kan een dubbele afspraak worden gemaakt.

Ook als u een langer gesprek wilt kan de assistente u een dubbele afspraak geven.

Als u niet kunt verschijnen op uw afspraak verzoeken wij u afspraak op tijd af te bellen/af te zeggen.

 

TELEFONISCH SPREEKUUR:

Dagelijks is er telefonisch spreekuur van 13.00 uur tot 13.45 uur voor het opvragen van uitslagen, soms verwijst de assistente u naar het telefonisch spreekuur om direct met de dokter te kunnen overleggen. Het telefonisch spreekuur is bedoelt voor korte vragen en soms kan er worden afgesproken dat u later op de dag wordt teruggebeld zodat ook andere patiënten ons tijdens het telefonisch spreekuur kunnen bereiken.

 

VISITE/HUISBEZOEK:

Als u niet naar de praktijk kunt komen voor het spreekuur omdat u te ziek bent of te slecht ter been om te komen kunt u tussen 8.00 en 10.30 uur een huisbezoek aanvragen. De dokter legt huisbezoeken af tussen 12.00 en 13.00 uur.

AVOND - NACHT EN WEEKENDEN:

Na 17.00 uur en in het weekend kunt voor dringende zaken, die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag terecht bij de Huisartsenpost bij het Sint Franciscus Gasthuis

Adres: Kleiweg 500, 3045 PM Rotterdam

Telefoonnummer: 010-4669573

Let op U moet eerst bellen voor een afspraak zodat u zo snel mogelijk op de juiste manier kunt worden geholpen

 

VAKANTIE:

Als wij op vakantie zijn, dan nemen dr. E. Groen en dr. T.L. Spruit van huisartsenmaatschap Tussendijken voor ons waar; zij werken in hetzelfde gebouw.

Contact
  • 010-4762800
  • 010-4762800: kies 1 bij spoed