In verband met vakantie is de praktijk gesloten van 30 juli t/m 21 augustus. De praktijk wordt waargenomen door dr Spruit en door dr Groen in ons pand aan de Mathenesserdijk 491. Tel: 010-4763822.

Huisartsenpraktijk Hol en Pameijer

Klachten?

Een klacht? Bent u niet helemaal tevreden?

Alle medewerkers van onze praktijk doen hun best iedereen te helpen en zo goed mogelijk aan uw verwachtingen te voldoen. Het kan helaas voorkomen dat u toch niet (helemaal) tevreden bent na een contact met onze praktijk.

 

We stellen het op prijs dat u dit met ons, uw huisarts, bespreekt. Wanneer u ons vertelt over uw  onvrede kunnen wij proberen het voor u én met u op te lossen. U kunt ook het daarvoor bestemde klachtenformulier invullen. Dit formulier kunt via de assistente verkrijgen.

 

Het kan ook zijn dat u niet direct een klacht wil indienen maar wel graag een opmerking, idee of een suggestie aan ons zou willen geven, over hoe u denkt dat onze zorg aan u beter kan. Wij stellen uw mening erg op prijs, zullen hier zorgvuldig mee om gaan en waar mogelijk of noodzakelijk ons werk  verbeteren/ onze zorg verbeteren.

 

Niet tevreden over de afhandeling van uw klachten,  of liever een onafhankelijke beoordeling? Voor een onafhankelijke klachten afhandeling is de praktijk is aangesloten bij de Stichting Klachten en Geschillen Eerstelijnszorg (SKGE). Op hun site kunt u alles lezen over hun dienstverlening bij eventuele klachten. Website: www.skge.nl.

Contact
  • 010-4762800
  • 010-4762800: kies 1 bij spoed